Türkiyə vətəndaşlığı almaq üçün – 4 şərt

Müəllif: Redaktor

Editor

“Türkiyə vətəndaşlığını almaq haqqında” qanuna dəyişikliklər edilib.

Trend-in məlumatına görə, dəyişikliklərə əsasən bu şərtlərdən birini yerinə yetirən əcnəbi şəxslər Türkiyə vətəndaşlığına qəbul edilə bilər:

– 3 il ərzində satmamaq şərtilə ən azı 1 milyon dollar dəyərində daşınmaz əmlak alan;

– Ən azı 2 milyon dollar dəyərində sabit sərmayə yatıran;

– Türkiyədə fəaliyyət göstərən banklarda 3 il toxunmamaq şərtilə ən azı 3 milyon dollarlıq hesab açan və ya 3 il saxlamaq şərtilə bu dəyərdə qiymətli kağızlar alan;

– Ən azı 100 nəfərlik iş yeri açan əcnəbilər.

 

Yenicag.az



© Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır