!Reklam
!Reklam – Sol
Koronavirus
!Reklam – Sag
!Reklam – Arxiv

Yumurtanın qaynadığı suyu atmayın, çünki…

!Reklam – Yazi

Yumurtanı qaynatdıqdan sonra suyunu süzürük. Çünki həmin suda bir çox vitaminin olduğundan məlumatsızıq.

Yenicag.az həmin suyun faydalarını təqdim edir:

Sümük ağrılarının qarşısını alır

Əslində, yumurtanı qaynatdığımız suda olan kalsium onun özündəki kalsiumdan qat-qat çoxdur. Bu səbəbdən həmin suyu içmək sümük ağrıları olan insanlara faydalıdır.

Bitkilərə faydalıdır

Həmin suyu soyutduqdan sonra, bitkilərin dibinə töksəniz, onların canlandığının şahidi olacaqsınız

Saça qulluq vasitəsi

Saçınızı həmin su ilə yaxalayın. Sudakı protein saçlara canlılıq bəxş edir.

Həmçinin, bu suyun mətbəxdə də sizə böyük köməyi dəyəcək. Bunun üçün yumurtanı ərp bağlamış çaydan və ya qazanda qaynadın. Müsbət nəticəyə heyran qalacaqsınız.

 

COP29

www.yenicag.az

2531
!Reklam – Single 02
Ads
!Reklam – Arxiv